Nokab - oppgradering av infrastrukturen

07.11.2022

De siste årene har Nokab fornyet det meste av sin infrastruktur. Kvaliteten på signalene er blitt så gode at de nå har Norges mest fornøyde bredbåndskunder.

De siste meterne med kabel inn til husene her er koaksial-kabler. De begynner å bli veldig gamle, og det er derfor på tide å bytte de ut. Dette gir oss mulighet til å få fiber hele veien inn i stua fra en lokal aktør.

Nokab garanterer at områder der det graves settes tilbake i minst like god stand som det var tidligere, og prosjektet er planlagt ferdigstilt ila juni 2023.

Både nye og eksisterende kunder får kampanjepriser. Fiberbredbånd fra 499,- pr mnd, og full pakke fra 848,- pr måned. Ingen skjulte tillegg! Eksisterende kunder trenger ikke å foreta seg noe, Nokab tar kontakt.

Ta kontakt med prosjektleder Hege på Hege@nokab.no, eller tlf: 920 50 848 dersom du ønsker å bestille, eller har spørsmål. 

Styret oppfordrer alle som ikke er kunder av Nokab til å bli med på denne kampanjen, noe som gir oss på Holum skog to fibernett vi kan velge mellom. Det gir økt konkurranse, bedre priser, bedre opplevelser for oss, og samtidig er vi med på å støtte opp under lokale arbeidsplasser. 

Håper at så mange som mulig benytter seg av dette tilbudet!


Nokab er en generøs lokal aktør med tanke på sponsing av frivillige lag og organisasjoner, og nå har de også hjulpet oss med å få fornyet kunstgresset i ballbingen ved Grendehuset. Dette med en betydelig sum, tusen takk! 

Lag din egen hjemmeside gratis!